Ένα από τα πιο απεχθή εγκλήματα με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπος στη διάρκεια της καριέρας του χαρακτήρισε ο αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Κ. Κυριακόπουλος τη δολοφονία της 43χρονης Ναταλία Βουτσινά από τον άνδρα – Αλβανικής υπηκοότητας – ο οποίος της έκοψε την καρωτίδα.

Ο κ. Κυριακόπουλος περιέγραψε στην κάμερα του PatrasTimes.gr πως εξελίχθηκαν τα πράγματα από την ώρα που δράστης εμφανίστηκε στην ασφάλεια της Πάτρας και δήλωσε πως "πριν από λίγο είχε σκοτώσει τη φίλη του".

Ο κ. Κυριακόπουλος επεσήμανε πως δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να υιοθετήσει η αστυνομία τους ισχυρισμούς του δράστη καθώς η ανάκριση είναι μυστική.Αυτός είναι ο δολοφόνος της Ναταλίας Βουτσινά


Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος της 43χρονης Ναταλίας Bουτσινά, ο οποίος χθες το πρωί τη μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο δράστης λίγο πριν παραδοθεί στην Ασφάλεια  επεχείρησε να αυτοκτονήσει με ένα κομμάτι καλώδιο.

Ο δράστης Αλβανικής υπηκοότητας γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

patrastimes.gr