Πριν από δύο χρόνια η Μαριάννα Πολυχρονίδη αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη με τον σύντροφό της.

«Πάντοτε ήταν προτεραιότητά μου η προσωπική μου ζωή. Πήγα όντως στην Κρήτη, αλλά επέστρεψα γρήγορα, γιατί επανεκτίμησα τη δουλειά μου. Μόνο όταν έφυγα, κατάλαβα αυτό που μου έλεγαν οι δικοί μου άνθρωποι, ότι αν εγκαταλείψω το θέατρο, δεν θα είμαι καλά μέσα μου.

Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν άντεχα εκτός σκηνής, γύρισα» τόνισε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Εγκλωβίστηκε στο Ηράκλειο;

«Δεν πρόλαβε καν να μου συμβεί κάτι τέτοιο.

Γύρισα σε δυο μήνες. Έρχονται κάποιες στιγμές που οφείλεις να πάρεις αποφάσεις για την ζωή σου. Εγώ μάλλον πέρασα πιο έντονα την λεγόμενη «κρίση των 30». Ζύγισα τα πράγματα και κατέληξα ότι προτιμώ να συμπορευτώ με την δουλειά μου και πως θα βρεθεί κάποιος άλλος σύντροφος σε αυτή την ζωή». Ο χωρισμός της όπως είπε της πήρε ένα χρόνο για να μπορέσει να προχωρήσει.

Πώς ήταν εκείνο το διάστημα; «Μια περίοδος επαναπροσδιορισμού. Επέστρεψα ενώ είχα ανακοινώσει παντού στον χώρο της δουλειάς ότι ήμουν εκτός και έπρεπε να παράλληλα να αντιμετωπίσω έναν χωρισμό. Δεν ήταν εύκολο.» Εκείνη την εποχή έπιασε αυτό που λέμε "πάτο"; «Ναι. Πριν από δύο χρόνια έπιασα πάτο. Αντιμετώπιζα παράλληλα και θέματα υγείας ανθρώπων της οικογένειάς μου. Ήταν μια σύνθετα δύσκολη κατάσταση, από την οποία έχω πλέον βγει. Έχω επανεκτιμήσει τη ζωή.»

gossip-tv.gr