Ο Χουάν Αγκιλέρα παρέλαβε το πρώτο βραβείο \”MVP\”, που καθιερώνει πλέον ο Πλατανιάς, σε συνεργασία με το Παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ.
Ο Ισπανός μέσος πήρε τους περισσότερους ψήφους από τους αθλητικούς συντάκτες και παρέλαβε το βραβείο του μετά το τέλος του αγώνα από τον μικρό Γιώργο Τσιχλάκη, στον οποίο με τη σειρά του έδωσε μια φανέλα του Πλατανιά. 
Στις δηλώσεις του μετά τη βράβευση ο εκ των αρχηγών των \”ερυθρόλευκων\” δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ. Αναφορικά με το ματς σχολίασε ότι αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο Πλατανιάς, ενώ έπειτα από σχετική ερώτηση ο ίδιος υποστήριξε ότι θα ψήφιζε για πολυτιμότερο του αγώνα τον Νταβίντ Τόρες.
Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:
\”Ο Χουάν Αγκιλέρα αναδείχθηκε «ΕΛΕΠΑΠ – MVP» του αγώνα Πλατανιάς Χανίων – Ατρόμητος Αθηνών, μετά την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Η βράβευση του Αγκιλέρα έγινε από τον μικρό Γιώργο Τσιχλάκης, ο οποίος παρακολουθεί τα θεραπευτικά προγράμματα του Παραρτήματος Χανίων της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ).
Ο μικρός Γιώργος, φανερά χαρούμενος, συνοδευόμενος από τη μητέρα του και τον υπεύθυνο του Παραρτήματος Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ κ. Γιώργο Μανουσέλη, προσέφερε στον Χουάν Αγκιλέρα το βραβείο «ΕΛΕΠΑΠ – MVP» και ο ποδοσφαιριστής της Χανιώτικης ομάδας του δώρισε μία φανέλα του Πλατανιά.\”

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Αγκιλέρα:

Για φωτογραφίες από τη βράβευση πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook