Το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Ελληνική Συλλογή» παρουσιάζει στο κοινό του Ηρακλείου και όλης της Κρήτης μία πρωτότυπη πρόταση και συγκεκριμένα τη δημιουργία έργων τέχνης που αποτυπώνουν τις όμορφες στιγμές της ζωής, αξιοποιώντας τα χέρια ως μέσο έκφρασης.

Τα χέρια μας «μιλούν» δίνοντας έκφραση στη γλώσσα του σώματος και τη ζωή.

Δημιουργείστε έργα τέχνης των χεριών σας, του συντρόφου ή της συντρόφου σας, των παιδιών και γενικά των αγαπημένων σας προσώπων.

Κρατείστε για πάντα αυτές τις όμορφες στιγμές. Και φυλάξτε τα έργα τέχνης ως ενθύμια ή χαρίστε τα.

Το νέο project που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα, από την «Ελληνική Συλλογή», λειτουργεί όπως οι φωτογραφίες και τα βίντεο, που μας θυμίζουν ενδιαφέρουσες στιγμές της ζωής μας.

Μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για τρισδιάστατα έργα τέχνης, γλυπτά, που μπορούμε να τα αγγίζουμε, να τα χαϊδεύουμε, να τα νοιώθουμε αξιοποιώντας περισσότερο τις αισθήσεις της αφής και της όρασης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της «Ελληνικής Συλλογής» πράγματι μοναδικά και πρωτότυπα έργα τέχνης με τα χέρια σας. Επιλέξτε εσείς την έκφραση και την κίνηση των χεριών σας, τα χρώματα και τις βάσεις.

Οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού εργαστηρίου μπορούν να έρθουν και στο δικό σας χώρο. Εσείς θα ασχοληθείτε μόνο δέκα λεπτά.

Τα υπόλοιπα τα αφήνετε στο καλλιτεχνικό εργαστήρι…. Και μία από τις επόμενες ημέρες θα έχετε το μοναδικό έργο τέχνης στο δικό σας χώρο.

Δείτε τα έργα στην ιστοσελίδα: http://elliniki-syllogi.webnode.gr