Ατέλειωτη είναι η λίστα με τους νεκρούς και τους τραυματίες της φετινής κυνηγετικής περιόδου! Μέσα σε ένα 24ωρο, ένας κυνηγός έχασε τη ζωή του πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο και ένας άλλος αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος!
Ο 60χρονος κυνηγός από την Καστανιά Τρικάλων ζαλίστηκε και έπεσε πάνω στο τιμόνι, τη στιγμή που μετέφερε άλλους τρεις κυνηγούς με το αυτοκίνητό του σε δασικό δρόμο προς τον αυχένα του Αμάραντου! Ευτυχώς, οι συνεπιβάτες πρόλαβαν να ακινητοποιήσουν το όχημα χωρίς να τραυματιστούν και ειδοποίησαν ασθενοφόρο που μετέφερε τον 60χρονο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Όμως, εκεί διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του, πιθανότατα από έμφραγμα και η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων για τη νεκροτομή.
Στο δεύτερο περιστατικό, θύμα ήταν ένας 75χρονος κυνηγός που είχε βγει μαζί με το σκύλο του για να κυνηγήσει σε ορεινή περιοχή του δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων κοντά στο χωριό Κάτω Λάβδανη. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όπλο του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί! 
Για καλή του τύχη, τα σκάγια δεν τον πέτυχαν σε καίριο σημείο κι έτσι ειδοποίησε μόνος του ασθενοφόρο από το κινητό του. 
Ο 75χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο, η τοπική Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook