Πολλοί ήταν εκείνοι που γκρίνιαξαν, περισσότεροι εκείνοι που ενθουσιάστηκαν. Η μεταγραφή Γκαλέτι ήταν το μεταγραφικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού για τον ΟΦΗ.

Οι πρώτοι λέγαμε (βάζω και τον εαυτό μου σε αυτούς) πως δεν χρειάζεται να πάρεις έναν ποδοσφαιριστή με τόσα προβλήματα υγείας, σχεδόν παλαίμαχο και να δαπανήσεις τα όποια χρήματα κοστίζει το συμβόλαιο του.

Οι δεύτεροι πήγαν στο αεροδρόμιο και τον αποθέωσαν, περιμένοντας πολλά από τον ποδοσφαιριστή Γκαλέτι. Μπήκαμε στον Δεκέμβρη και σήμερα κατάλαβα πως ο Αργεντίνος θα κάνει απόσβεση της μεταγραφής του από δω και πέρα.

Εξηγούμαι: Δεν ξέρω καν αν παραμείνει στο ρόστερ και μετά τα Χριστούγεννα, όμως στο (βαρύ) όνομα του οφείλει φέτος ο ΟΦΗ τα 3000 χιλιάδες διαρκείας που κράτησαν ζεστό και σχεδόν γεμάτο το Γεντί Κουλέ ακόμα όταν η ομάδα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Ακόμα και σήμερα, ο κόσμος ήταν εκείνος που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να ανατρέψουν το σκορ. Έστω και ως…δόλωμα ο Γκαλέτι τα βγαλε τα λεφτά του!

Άλεξ. Μαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook