Ακόμη κι ο ίδιος θα είχε ξεχάσει ότι ήταν… δραπέτης! Ο λόγος για έναν 31χρονο Έλληνα που είχε αποδράσει την 1η Αυγούστου του 2006 από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας στην Αργολίδα και έκτοτε ζούσε σαν… κύριος στη Λαμία!

Όμως, για την απόδραση είχε καταδικαστεί ερήμην στις 24 Ιανουαρίου 2011 σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου και, αν και πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την καταδίκη και επτά από την απόδραση, οι άνδρες της Ασφαλείας βρήκαν τα ίχνη του, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν άντεξε μακριά από την εγκυμονούσα σύζυγό του, που μάλιστα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της, και έτρεξε να τη συναντήσει ένας 25χρονος Αλβανός. Ως εδώ, τίποτε παράλογο. Όμως, ο νεαρός αλλοδαπός… απέδρασε από το παράθυρο των κρατητηρίων του αστυνομικού τμήματος Νέας Αρτάκης για να βρει τη γυναίκα του στην περιοχή του Βασιλικού!

Στο σπίτι του τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που έδωσε εντολή για την διοικητική απέλασή του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook