Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 3/12, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Για αύριο Τρίτη 3/12, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 3/12, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
Για αύριο Τρίτη 3/12, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook