Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου στα πλαίσια των υποστηρικτικών δράσεων του προγράμματος «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» διοργανώνει μετά από χρόνια και πάλι για φέτος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ βραβεύοντας τις τρεις καλύτερες με τον εξής τρόπο:
Από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 15 μπορείτε να απευθυνθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή στο mail του Εμπορικού Συλλόγου esreth@yahoo.gr ή με sms στο 6971621439 γράφοντας το όνομα του καταστήματος και την διεύθυνσή του.
Από την επόμενη μέρα ο εκπρόσωπος μας θα φωτογραφίζει την βιτρίνα του καταστήματος για να την «ανεβάσει» στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο facebook «Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου» . 
Από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 20 θα έχετε την δυνατότητα να ψηφίζετε κάνοντας like στην φωτογραφία – βιτρίνα της αρεσκείας σας. Έχετε στην διάθεσή σας λοιπόν 120 ώρες
Στις 21 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των καταστημάτων των τριών καλύτερων σε όλα τα Μέσα Γενικής Ενημέρωσης καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου και θα υπάρχει και αφιέρωμα στην επιχείρηση.
Η απονομή των αναμνηστικών βραβείων….. και με ότι άλλο συνοδεύεται, θα γίνει την Κυριακή 19/01/2014 το μεσημέρι στο κέντρο ΘΥΜΕΛΗ όπου θα πραγματοποιηθεί και η «Γιορτή του Εμπόρου»
Την ηλεκτρονική υποστήριξη έχει το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Πωλιουδάκης και για τις φωτογραφίσεις και αναρτήσεις ο γραμμ. του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Πεδιαβιτάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook