Συνελήφθη το Σάββατο το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας άντρας 49 χρόνων από τη Βουλγαρία, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο ομοεθνείς του.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα 38 χρόνων, ενώ βρισκόταν στην Βουλγαρία, ήρθε σε συμφωνία με τους δύο άντρες που δεν έχουν ακόμη συλληφθεί, ώστε να τη μεταφέρουν στην Αθήνα με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο έναντι χρηματικού ποσού.

Την επόμενη ημέρα, κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα, οι προαναφερόμενοι την ενημέρωσαν ότι θα διανυκτέρευαν στο σπίτι του 49χρονου σε κτηνοτροφική μονάδα στο Χωρύγι Κιλκίς.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, οι τρεις άντρες την οδήγησαν σε δωμάτιο του σπιτιού και ασέλγησαν, με τη χρήση βίας, εις βάρος της, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσαν το ποσό των 215 ευρώ.

Έπειτα, η ίδια με δύο εκ των τριών ανδρών επιβιβάστηκαν και πάλι στο αυτοκίνητο και αναχώρησαν προς τη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες άφησαν την παθούσα στη Νέα Μεσήμβρια και διέφυγαν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του συλληφθέντα στο Χωρύγι Κιλκίς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και βιασμού, καθώς και για παράνομη κατακράτηση.

zougla.gr με πληροφορίες από seleo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook