Το όνομα του George Clooney βρίσκεται στη λίστα των 78 μαρτύρων υπεράσπισης για την υπόθεση των Bunga Bunga πάρτι στην έπαυλη του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Silvio Berlusconi. Σε κατάθεσή της, η Ruby, η πέτρα του σκανδάλου, ανέφερε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός και η εντυπωσιακή Ιταλίδα σύντροφός του, Elisabetta Canalis, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στην έπαυλη του Berlusconi έξω από το Μιλάνο. Οπότε, τώρα ο Clooney και η Canalis κλήθηκαν να απαντήσουν αν την έχουν όντως δει ποτέ στα πάρτι.

Εκτός από τον Clooney και την Canalis, έχουν επίσης κληθεί να καταθέσουν και τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Εξωτερικών, Franco Frattini, καθώς και η Mara Carfagna, το πρώην μοντέλο που χρίστηκε υπουργός Ίσων Ευκαιριών, όταν ο Berlusconi επανήλθε στην εξουσία, το 2008.

Σχετικά με την υπόθεση Ρούμπι, ο Berlusconi κατηγορείται ότι πλήρωνε για να του προσφέρει τις σεξουαλικές της υπηρεσίες η ανήλικη εξωτική χορεύτρια Ruby από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο του 2010 και ότι στη συνέχεια χρησιμοποίησε την πολιτική του δύναμη, για να καλύψει τις ενέργειές του. Σημειώνεται ότι η Ruby ήταν τότε 17 ετών, δηλαδή έναν χρόνο νεότερη κάτω από τη νόμιμη ηλικία για πληρωμένο σεξ στην Ιταλία.

Ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας βρίσκονται και οι αστυνομικοί που δέχθηκαν πιέσεις τον περασμένο Μάιο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, για να απελευθερώσουν τη Ruby που κατηγορούνταν ότι έκλεψε χρήματα από έναν φίλο της στο Μιλάνο. Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Μαΐου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook