Το δρόμο για τις φυλακές πήρε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος Αλβανός που σκότωσε με τρεις μαχαιριές την Ναταλία Βουτσινά. Το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη 43χρονη στο Α\’ Νεκροταφείο Πατρών.

Ο δράστης βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο κλαίγοντας. Νωρίτερα κατά την απολογία του σε Ανακριτή δήλωσε μετανιωμένος, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι σκότωσε την 43χρονη εν βρασμώ ψυχής.

Συμφωνα με πληροφοριες του skaipatras.gr, ο 33χρονος δράστης περιέγραψε στην καταθεση του λεπτό προς λεπτό την επιθεση στην άτυχη 43χρονη: «Θολωσα την χτυπησα με το μαχαιρι δυο φορες στο λαιμο τραυματιστηκε κ επεσε κατω.

Χωρις να αφησω το μαχαιρι εσκυψα να την σηκωσω και εκει ασυναισθητα την τραυματισα ξσνα στην πλατη και εκει μου ειπε \”Αρουλη τι μου εκανες\” και εκει συνειδητοποιησα τι ειχα κανει».

Ο συνηγορος υπεράσπισής του οριστηκε αυταπαγγελτα απο τον εισαγγελέα, αφού κανενα μελος του Δικηγορικου Συλλογου Πατρων δεν δεχθηκε να αναλαβει την υποθεση του.

\"\"

\"\"

Στις δύο μετά το μεσημέρι στο Α\’ Δημοτικό Κοιμητήριο των Αγγέλων στην Πάτρα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στη Ναταλία Βουτσινά.

Τραγικές φιγούρες ο σύντροφος και πατέρας της ανήλικης κόρης της, δημοσιογράφος Ανδρέας Βρής, η μητέρα και ο αδελφός της 43χρονης.  

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook