Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις που αφορά τον τομέα του Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας και έχει στόχο την προβολή και προώθηση του επώνυμου Ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό, στους χώρους μαζικής εστίασης και τους εξαγωγικούς φορείς.

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι ο Δήμος Πλατανιά επίκειται να συμμετέχει σε Περίπτερο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, για την προβολή και προώθηση των προϊόντων μέλισσας των παραγωγών του Δήμου μας.

Επίσης στο εν λόγω Φεστιβάλ, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος επί Αγροτικών θεμάτων του Δήμου Πλατανιά και Πρόεδρος του Μελισσοκομικού συλλόγου Ν. Χανίων κ. Χαλακατεβάκης Ηλίας, θα είναι συντονιστής και ομιλητής με θέμα: “Κρητική Μελισσοκομία και Πλεονεκτήματα”, το Σάββατο 7/12/2013, στο 5ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Β του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.