Μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια είχε ένας 36χρονος άνδρας από το Κολοράντο, ο οποίος στάθηκε τελικά τυχερός στη μεγάλη του ατυχία.

Ο Ρίτσαρντ Κόστερ και ο 59χρονος φίλος του, Ρόναλντ Μορ ταξίδευαν σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ. Ο Μορ, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο, αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας (πιθανότατα υπέστη ανακοπή), έχασε τον έλεγχο και το ΙΧ έπεσε σε χαράδρα.

Ο Μορ βρήκε ακαριαίο θάνατο, ο Κόστερ, όμως, σώθηκε και κάπου εκεί άρχισε η δεύτερη πράξη της περιπέτειας.

«Όταν ξύπνησα, δεν θυμόμουν απολύτως τίποτα και πίστευα ότι έζησα έναν εφιάλτη. Τότε είδα τον νεκρό φίλο μου. Προσπάθησα να βγω από το αυτοκίνητο, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ. Βρισκόμουν ακριβώς πάνω από το πτώμα του επί έξι μέρες και νύχτες, κάτι που τελικά με βοήθησε, καθώς παρέμεινα ελαφρώς πιο ζεστός».

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο Κόστερ, ένα από τα λίγα πράγματα που θυμόταν πριν το δυστύχημα είναι να τηλεφωνεί στην κόρη του και να της ζητά να μείνει ξύπνια, ώστε να την ξανακαλέσει μετά τα μεσάνυχτα και να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Το διαλυμένο αυτοκίνητο είδε κατά σύμπτωση ένας οδηγός λεωφορείου, ο οποίος και ειδοποίησε τα σωστικά συνεργεία. Ο Κόστερ έχασε τα πόδια του και κάποια δάχτυλα των χεριών, ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε τουλάχιστον πέντε επεμβάσεις. Παρόλα αυτά, η μητέρα του ισχυρίστηκε ότι ο γιος της έχει πλέον δύο ημέρες γενεθλίων. Της γέννησής του και της διάσωσής του.

enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook