Νέα ένταση των καιρικών φαινομένων και επιδείνωση του καιρού, σε όλη τη χώρα, θα σημειωθεί από σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Εταιρεία (ΕΜΥ).

Στην Κρήτη ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση κυρίως από το απόγευμα, με βροχές και καταιγίδες ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Αναλυτικά ανά νομό

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 4/12, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 4/12, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 4/12, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Ιεράπετρα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει αμετάβλητο  με μια μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook