Μια εβδομάδα με δράσεις γεμάτες αγάπη και διάθεση προσφοράς, πρόκειται να διοργανώσει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, από τη Δευτέρα 16 έως την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013.

Συναυλία με αγαπημένους καλλιτέχνες, παιδική κινηματογραφική παράσταση, παζάρι βιβλίων, ειδικά bazaar σε γνωστές επιχειρήσεις, καθώς και Χριστουγεννιάτικα δρώμενα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου, είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που προγραμματίζονται.

Σκοπός των πολυποίκιλων εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων ιστορίας του Ρ. Ο. Ηρακλείου, είναι η στήριξη τριών ιδιαίτερα αξιόλογων συλλόγων:

Του συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία «Δικαίωμα στη ζωή»

Του «Ξενώνα για την κακοποιημένη γυναίκα και παιδί», καθώς και του ξενώνα για εγκαταλελειμμένα βρέφη «Το σπίτι των Αγγέλων» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου.

Του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που αναμένεται να αγκαλιαστούν από τους συμπολίτες μας και να γεμίσουν – με το θετικό αποτέλεσμά τους – χαρά και αισιοδοξία εκατοντάδες παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook