Τελευταία ενημέρωση: 14:12

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση, δημιουργήθηκαν σήμερα στα Χανιά,  με τα σημαντικότερα να εντοπίζονται στην Κίσαμο (δείτε εδώ) η οποία τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στη 1 περίπου το μεσημέρι, δύο σπίτια στις Βουκολιές, υπέστησαν ζημιές από πλημμύρες ενώ πυροσβεστικά οχήματα επιχείρησαν για την απάντληση υδάτων.

Νωρίτερα το πρωί η Π.Υ δέχτηκε κλήσεις για περιστατικά σε Σταυρό, Στέρνες, Μουζουρά και Αγυιά.

Επίσης στη Λ. Καζαντζάκη, στο Βαμβακόπουλου, φερτά υλικά στο οδόστρωμα προκάλεσαν μικρή αναστάτωση στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΧ επενέβησαν άμεσα και απομάκρυναν τα αντικείμενα από το δρόμο.

Μικροπροβλήματα στο Αεροδρόμιο Χανίων από την βροχόπτωση

Μικροπροβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωση,ς σημειώθηκαν νωρίτερα το πρωί στο Αεροδρόμιο Χανίων με συνέπεια επιβάτες δύο πτήσεων να υποστούν μικρή ταλαιπωρία.

Πιο συγκεκριμένα, η πτήση της Aegean, από την Αθήνα, και της Rynair από την Πάφο, οι οποίες αναμένονταν να προσγειωθούν στον Αερολιμένα \”Ι. Δασκαλογιάννης\”, στις 10:00 και 10:20 αντίστοιχα, υποχρεώθηκαν, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών να κατευθυνθούν στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου και να προσγειωθούν εκεί.

Όμως, όπως ενημέρωσε το flashnews.gr, ο Αερολιμενάρχης κ. Καστρινάκης, δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα και οι δύο πτήσεις, θα επιστρέψουν στο Αεροδρόμιο Χανίων.

Για τις υπόλοιπες πτήσεις, δεν προκύπτει ζήτημα και τα μόνο προβλήματα εντοπίζονται σε μικρές καθυστερήσεις, στα πλαίσια του φυσιολογικού, δεδομένου των συνθηκών.

Απαγορευτικό στο λιμάνι της Σούδας – Ανακοίνωση της ΑΝΕΚ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της  ΑΝΕΚ LINES, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σημερινά 3/12/2013 δρομολόγια των πλοίων Ε/Γ -Ο/Γ ΄΄ΕΛΥΡΟΣ΄΄ και \’\’ΛΑΤΩ\’\’ στην δρομολογιακή γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ -ΧΑΝΙΑ θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Εφ΄όσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, τα πλοία θα συνεχίσουν τα εγκεκριμένα δρομολόγια τους από την ΤΕΤΑΡΤΗ 04/12/2013 (ώρα αναχώρησης 21:00).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook