Τι θα λέγατε για ένα πλήρως καστομαρισμένο Jeep Wrangler που μετατράπηκε σε ακριβή ρέπλικα των σκληροτράχηλων τζιπ που φιγούραραν στο αντιπολεμικό αριστούργημα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ;

Όχι, δεν είναι όνειρο, μιας και η Starwood Motors από το Ντάλας των ΗΠΑ αποφάσισε να «πειράξει» ένα Wrangler και να το μετατρέψει στο άγριο όχημα της ταινίας!

Το τζιπ διαθέτει πλήρως αλεξίσφαιρο εξωτερικό και V6 κινητήρα πετρελαίου Pentastar 3,6 λίτρων για να φτάνεις στη δράση γρηγορότερα από ποτέ.

Νέες αναρτήσεις για αγωνιστικές off-road διαδρομές, πάνελ από κέβλαρ, θωράκιση ως τα κόκαλα, ζάντες κράματος 22\’\’, ενώ και στο εσωτερικό συναντάμε φόδρες από κέβλαρ στα καθίσματα και άλλες πινελιές «αγριότητας», καθώς και τις μαύρες δερμάτινες θέσεις της Daytona Ferrari F1 φυσικά!

\"\"

Η ιπποδύναμη ανέβηκε στα 285 άλογα, κινώντας το θηριάκι από στάση στα 100 χλμ/ώρα στο αξιοπρεπέστατο νούμερο των 8,4 δευτερολέπτων.

\"\"

Και βέβαια κάμερες ολόγυρα στο όχημα το μετατρέπουν στις απόλυτες «ρόδες» του εξερευνητή, αν και τα 80.000 ευρώ του (107.000 δολάρια) είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτεί ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του Jeep Wrangle Full Metal Jacket, το οποίο παρά το «σκέτο» παρουσιαστικό του διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις οδήγησης και πολυτέλειας που συναντάμε στα σύγχρονα SUV.

\"\"

Το 4×4 της Starwood, απόλυτα ειδικής στα Jeep, αποτίει λοιπόν φόρο τιμής στον Κιούμπρικ και το αλησμόνητο «Full Metal Jacket» με τον τρόπο που τους πρέπει…

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook