Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Φαιστού η παραλαβή της μελέτης για την αποτύπωση του παραλιακού μετώπου από την περιοχή Καταλυκής έως και την περιοχή του Καλαμακίου, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο στο Δήμο Φαιστού.

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης αποτελεί μέγιστο αναπτυξιακό έργο, για το νότιο παραλιακό μέτωπο, καθώς η συγκεκριμένη μελέτη περιλαμβάνει απομάκρυνση των συρματοπλεγμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου Τυμπακίου, κατασκευή χώρων αναψυχής, ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων που ως στόχο έχουν την ανάπλαση και αξιοποίηση όλης της νότιας πλευράς του Δήμου Φαιστού.

Η ενέργεια αυτή δηλώνει και την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει βήμα-βήμα όλα τα σημαντικά έργα που στόχο έχουν την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου και περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου Φαιστού.

Για το συγκεκριμένο θέμα η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση της, δηλώνοντας ότι η συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την αξιοποίηση ολόκληρου του παραλιακού μετώπου, ένα έργο πνοής το οποίο αποτελεί όραμα της Δημοτικής Αρχής προς τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Φαιστού, δίδοντας παράλληλα την ευκαιρία για αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook