Ανακοίνωση ξέσπασμα εξέδωσαν οι αγρότες, με τους τοπικούς βουλευτές και την Τρόικα να βρίσκονται στο στόχαστρο. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρουν:

\”Ως Ελληνικό κοινοβούλιο, στην προσπάθειά σας να αποδομήσετε και να φέρετε σε πλήρη αδιέξοδο την Ελληνική κοινωνία, στραφήκατε ευθέως ενάντια στον Πρωτογενή τομέα παραγωγής, δηλαδή τους Αγρότες, οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα όλων των κοινωνικών και οικονομικών δραστηριοτήτων της Χώρας μας.

Δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ άλλη επιλογή απ’ την – με κάθε είδος και τρόπο – αντίσταση απέναντι σ’ αυτήν την πρωτοφανή και κατάφωρη αδικία.

Οι Αγρότες δεν είναι πάμπλουτοι εισοδηματίες και γαιοκτήμονες.

Δεν είναι τσιφλικάδες που πλουτίζουν εις βάρος του Ελληνικού κράτους ή των συνανθρώπων τους των άλλων κοινωνικών στρωμάτων.

Είναι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, του βιοπορισμού και της σκληρής εργασίας, ανεξαρτήτως ημέρας, γιορτής, αργίας ή καιρικών φαινομένων.

Με τα συνεχή δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα που η Κυβέρνησή σας τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει (για αυτονόητους σκοπούς), μας έχετε φέρει σε πλήρη αδιέξοδο, μας έχετε μετατρέψει σε σκλάβους της Τρόικας και των Ξένων Δυνάμεων, και μας έχει αφαιρεθεί κάθε ίχνος ελπίδας και ονείρου για το μέλλον.

Το μόνο που μας έχει απομείνει είναι η Αξιοπρέπειά μας, η οποία όμως κι αυτή εσχάτως σας ενοχλεί, θέλοντας να την εξαφανίσετε.

Ο Ελληνικός λαός του μεροκάματου και του βιοπορισμού ΔΕΝ αντέχει άλλα μέτρα και άλλη πίεση.

Απαντάμε λοιπόν, απευθυνόμενοι προς ΟΛΕΣ τις πλευρές και προς ΟΛΑ τα έδρανα της Βουλής, ότι η γη των προγόνων μας και των παιδιών μας ΔΕΝ ανήκει σε καμία Τρόικα και σε κανένα ξενόφερτο οικονομικό σύστημα.

Να είστε σίγουροι εσείς οι κύριοι Βουλευτές οι οποίοι θα υπερψηφίσετε και αυτό το νομοσχέδιο, πως δε θα σας σηκώνει πια κανένα «κλίμα» του τόπου μας..

Σας δηλώνουμε λοιπόν ξεκάθαρα δύο πράγματα: Πρώτον, ότι θα είστε πλέον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στη περιοχή μας, και δεύτερον, ότι με την οργάνωση και τη συσπείρωση την οποία έχουμε πετύχει, θα σας εναντιωθούμε με κάθε τρόπο, προκαλώντας σας μέχρι και Πολιτικό «θάνατο»…

Προς απογοήτευσή σας, ο Ελληνικός απλός λαός, έχει ξυπνήσει και έπαψε πλέον να καταπίνει κάθε ψεύτικη και πληρωμένη προεκλογική υπόσχεσή σας..

Τέλος, για τη γη αυτή σας υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν χύθηκε αίμα, ώστε να προασπιστούν κάποια βασικά στοιχειώδη δικαιώματα. Μην οδηγήσετε τις καταστάσεις, έτσι ώστε να επαναληφθεί η Ιστορία…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook