Πρωτοφανείς οι εικόνες για το κέντρο της Αθήνας!

Δέντρο 30 μέτρων έξω από το υπουργείο Εργασίας ξεριζώθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους που σαρώνουν τις τελευταίες ώρες την Αττική και "ξαπλώθηκε" στη λεωφόρο Σταδίου.Τη στιγμή εκείνη, από το σημείο περνούσε με το αυτοκίνητό της μια γυναίκα. Είδε το δέντρο να έρχεται κατά πάνω της και με ελιγμό κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα! Το δέντρο προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Για καλή της τύχη, εκείνη δεν τραυματίστηκε. Υπέστη σίγουρα σοκ, δεν είναι και λίγο αυτό που της συνέβη, αλλά βγήκε από το αυτοκίνητό της σώα και αβλαβής και λίγο αργότερα αποχώρησε.
Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός 37χρονος μοτοσικλετιστής των ΕΛΤΑ, που περνούσε επίσης την ώρα εκείνη από το σημείο.Για αρκετή ώρα ο δρόμος έκλεισε, αλλά στη συνέχεια όταν η Πυροσβεστική απομάκρυνε το δέντρο, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.Πτώσεις δέντρων... παντού!


Από νωρίς το πρωί, η εικόνα στο λεκανοπέδιο είναι μια: περιφερόμενοι κάδοι, στέγαστρα κατεστραμμένα, δέντρα ξεριζωμένα. Στο Χαλάνδρι, δέντρο έπεσε επίσης πάνω σε αυτοκίνητο, ευτυχώς κι αυτή τη φορά χωρίς τραυματισμούς.


Δέντρο στου Παπάγου ΦΩΤΟ NEWSIT
Δέντρο στου Παπάγου ΦΩΤΟ NEWSIT

Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 540 κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων και επιχειρεί σε όλη την Αττική με 70 συνεργεία.

Δέντρο στην Βουλιαγμένη ΦΩΤΟ NEWSIT
Δέντρο στην Βουλιαγμένη ΦΩΤΟ NEWSIT


Ο χειμώνας ήρθε για τα καλά και δεν πρόκειται να μας αφήσει εύκολα. Στην Αττική αναμένεται να χιονίσει ακόμη και στα βόρεια προάστια.

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ενώ στα ορεινά της χώρας η κίνηση της χώρας γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Κοπή δέντρου στην Βούλα ΦΩΤΟ NEWSIT
Κοπή δέντρου στην Βούλα ΦΩΤΟ NEWSIT

newsit.gr