Τελευταία ενημέρωση 21:00 

Με βροχές, ισχυρούς βορειάδες και χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστεί έως το βράδυ της Τετάρτης, το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την βόρεια Κρήτη και ειδικά τις δυτικές περιοχές του νησιού.

Σημαντική βελτίωση του καιρού αναμένεται απο την Πέμπτη, αλλά φαίνεται πως αυτή θα κρατήσει μόνο για τρείς ημέρες, καθώς – σύμφωνα με τις έως τώρα προγνώσεις – απο την Κυριακή έρχεται δριμύ ψύχος και στην Κρήτη με ισχυρούς βορειάδες, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (ακόμη και σε μονοψήφιο αριθμό) και χιόνια στα ορεινά.

Μαλιστα σύμφωνα με το meteo.gr, απο την Κυριακή οι θερμοκρασίες στις πόλεις Χανίων – Ρεθύμνου και Ηρακλείου θα κυμανθούν απο 9 – 10 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα:

Βροχερός θα είναι ο καιρός στην πόλη των Χανίων την Τετάρτη 4/12, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός και στην πόλη του Ρεθύμνου, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην πόλη του Ηρακλείου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός στην Ιεράπετρα την Τετάρτη 4/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με πιθανές ασθενείς βροχές, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook