Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κεντρική και Ανατολική Πελοπόννησο και το Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις ορεινές περιοχές αλλά και σε περιοχές της Στερεάς και της Πελοποννήσου με σχετικά χαμηλό υψόμετρο. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός αλλά με έντονο κρύο.
Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 6 βαθμούς, από 1 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 10 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα με τη μέγιστη στην Ήπειρο να μην ξεπερνά τους 11 βαθμούς και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο πολύ θυελλώδεις με τάση εξασθένησης από τις βραδινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια κυρίως στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα βόρεια του νομού και το βράδυ θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Σαρωνικό και θυελλώδες έως πολύ θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια και έντονη ψύχρα, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook