Περισσότερες από 20 ημέρες έχουν περάσει από την διάρρηξη της…δεκαετίας, στα γραφεία ενημερωτικού portal του Ηρακλείου (Δείτε Εδώ) και ακόμα δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να οδηγήσει στους δράστες.

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό, πως οι αρχές δεν έχουν στοιχεία στη διάθεση τους για να εξιχνιάσουν μια υπόθεση που προκάλεσε σάλο και πολλά ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία και ειδικά στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Εντυπωσιακό είναι επίσης πως οι δράστες \”χτύπησαν\” σε τέσσερα λεπτά, άρπαξαν 50 χιλιάδες ευρώ (!) και χρυσές λίρες (!!) από τα γραφεία ενός…site.

Για την ώρα δεν υπάρχει απάντηση ούτε στο ποιος ήταν εκείνος που ήξερε πως με μια απλή διάρρηξη γραφείου, θα έβαζε στην τσέπη ένα τόσο μεγάλο ποσό, ούτε φυσικά τι έκαναν οι χρυσές λίρες σε ένα γραφείο Μέσου Ενημέρωσης.

Η αστυνομία – σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr – αντιμετωπίζει την υπόθεση ως μια απλή διάρρηξη, ωστόσο είναι προφανές πως δεν πρόκειται για μια τέτοια, καθώς η λεία θα μπορούσε κάλλιστα να προέρχεται από ένοπλη ληστεία σε τράπεζα.

Οι έρευνες λοιπόν, κινούνται στο σκοτάδι, γεγονός που προβληματίζει.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook