Στο φως ήρθαν οι πληροφορίες της τραγικής δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από τον Αλβανό Arti Janca, ο οποίος περιέγραψε το χρονικό του στυγερού εγκλήματος, το οποίο φαίνεται πως έγινε για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, η μοναδική συνεργασία που είχε ο δράστης με την άτυχη 43χρονη και το σύντροφό της ήταν όταν το ζευγάρι αποφάσισε να ανοίξει ένα μπιστρό στο Ρίο. Τότε συμφώνησαν με εργολάβο να διεκπεραιώσει μια σιδερένια κατασκευή. Δεν έμειναν όμως ευχαριστημένοι και η συνεργασία χάλασε. Ενας από τους εργάτες του συνεργείου ήταν και ο δράστης. Αυτό έγινε πριν από περίπου δυο χρόνια και ήταν η μοναδική επαφή του ζευγαριού με τον Αλβανό δολοφόνο.

Στη συνέχεια, ο Janca έφυγε για την Αλβανία και επέστρεψε στην Πάτρα λίγες ημέρες πριν την δολοφονία. Το βράδυ της δολοφονίας ωστόσο, ο Αλβανός μαζί με έναν άλλο συμπατριώτη του είχε πάει σε ένα μπαρ στο οποίο φέρεται να δούλευε τους τελευταίους μήνες η Ναταλία Βουτσινά. Ο Janca με τον συμπατριώτη του, φέρονται να ήπιαν αρκετά και όταν ο Αλβανός είδε την 43χρονη την αναγνώρισε και θυμήθηκε την παλιά τους συνεργασία. Τότε ζήτησε επιτακτικά από το μπαρ «τον επόμενο γύρο να τον σερβίρει η Ναταλία», αναφέρει το newsit.

Η 43χρονη αρνήθηκε να υπακούσει και τότε ο Αλβανός με το φίλο του έφυγαν από το κέντρο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάκριση, ο δράστης έδιωξε το φίλο του με την δικαιολογία ότι έχει κάποια δουλειά και πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν η 43χρονη με το δημοσιογράφο και την 8χρονη κόρη τους.

Ο Janca έμεινε κρυμμένος έξω από το σπίτι του ζευγαριού ολόκληρη τη νύχτα. Όταν το πρωί είδε το γνωστό δημοσιογράφο να φεύγει συνοδεύοντας την κόρη του προς το σχολείο, μπήκε από την πίσω πόρτα και βρήκε τη 43χρονη να κοιμάται.

Χωρίς να διστάσει της επιτέθηκε και συνέχισε να της καταφέρει χτυπήματα με το μαχαίρι αφήνοντάς την νεκρή.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook