Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά απόψε με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. 
Για αύριο Πέμπτη 5/12, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο απόψε, με τη θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. 
Για αύριο Πέμπτη 5/12, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο απόψε, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. 
Για αύριο Πέμπτη 5/12, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Συννεφιά με μικρή πιθανότητα βροχής αναμένεται απόψε στην Ιεράπετρα, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.
Για αύριο Πέμπτη 5/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook