Μετά τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ, της αστυνομίας και του Ατρόμητου, αλλά και την κατακραυγή της κοινής γνώμης για τα μέτρα της Πολιτείας, τα οποία εξαγγέλθηκαν για πολλοστή φορά, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, έκτακτη σύσκεψη της αθλητικής ηγεσίας της χώρας.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης και ο γ.γ. Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

 

Θέμα συζήτησης ήταν η αναβολή ή ακόμα και η ματαίωση του μίνι πρωταθλήματος, αφού υπάρχει ο φόβος για νέα επεισόδια.

 

H αθλητική ηγεσία της χώρας φρονεί ότι η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα δεν έχουν κάνει τίποτα για την καταπολέμηση της βίας, κι έτσι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, βάζοντας στο τραπέζι το ενδεχόμενο αναβολής της διεξαγωγής των πλέι οφ

 

Να σημειωθεί ότι στα πλέι οφ συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου και διεκδικούν την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Bάσει προγράμματος, τα πλέι οφ επρόκειτο να ξεκινήσουν αυτήν την Κυριακή 8 Μαΐου και το ζήτημα είναι ότι τόσο η ΕΠΟ όσο και η Σούπερ Λίγκα δεν έχουν κάνει τίποτα για την καταπολέμηση της βίας.

 

Και δεύτερη σύσκεψη…

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ξεκίνησε και δεύτερη σύσκεψη μεταξύ του υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη και του γ.γ. Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook