Με «φόντο» τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα και με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της Περιφέρειας Κρήτης με την ομογένεια για την διεθνή προβολή του νησιού στο εξωτερικό, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε σήμερα στη Βοστώνη με το προεδρείο και τα μέλη του συλλόγου Κρητών Μασαχουσέττης-Βοστώνης.

Στη συνάντηση ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο μεγάλο γεγονός τιμής και μνήμης της επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα και στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας σε όλη την χώρα αλλά και στο εξωτερικό.

Παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης ενημέρωσε τους ομογενείς μας για θέματα ανάπτυξης της Κρήτης και για τις δράσεις εξωστρέφειας της Περιφέρειας, στην προώθηση-προβολή του τουρισμού της Κρήτης, των Κρητικών πιστοποιημένων ποιοτικών προϊόντων και της φημισμένης παγκοσμίως Κρητικής διατροφής-κουζίνας.

Ο Περιφερειάρχης αύριο στην Ν. Υόρκη θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη στο συνέδριο-συμπόσιο για την Κρητική διατροφή και θα συμμετάσχει στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνει η Παγκρητική Ένωση Αμερικής για τα 100 χρόνια της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.