Τρομοκρατημένοι κοίταζαν την οθόνη πολλοί γονείς στον κινηματογράφο στην Τάμπα της Φλόριντα όπου πήγαν να παρακολουθήσουν με τα παιδιά τους τη νέα της Ντίσνεϊ με τίτλο Frozen.

Όπως αναφέρει η Μetro, αντί της ταινίας προβλήθηκε κατά λάθος το ερωτικού περιεχομένου τρέιλερ της ταινίας του Λαρς Φον Τρίερ Nymphomaniac και οι γονείς έσπευσαν πανικόβλητοι να καλύψουν τα μάτια των παιδιών τους ενώ άλλοι έτρεξαν προς την έξοδο.

Σύμφωνα με τη Λιν Γκριν που είχε πάει να δει την ταινία με τα εγγόνια της, υπήρξαν κάποιες τεχνικές δυσκολίες που καθυστέρησαν την έναρξη της ταινίας κι έτσι ο κινηματογράφος αποφάσισε να προβάλλει ένα άλλο καρτούν για να καλύψει το κενό.

«Όταν ξεκίνησε η προβολή, έμοιαζε με το Steamboat Willie, το παλιό καρτούν με τον Μίκι Μάους και ξαφνικά περνάει σε αυτή την άλλη σκηνή» δήλωσε η Λιν Γκριν, γιαγιά προσθέτοντας «Έμοιαζε να διαρκεί για πάντα και προσπαθούσες να καλύψεις τα μάτια του μικρού. Δεν είχα αρκετά χέρια για να καλύψω και τα αυτιά του και άκουσε πολύ καλά τους ήχους».

Ο κινηματογράφος μετά το ατυχές συμβάν προσέφερε δωρεάν εισιτήρια στο κοινό, ωστόσο το περιστατικό προκάλεσε αρνητικές συζητήσεις.

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair, πρόκειται για ένα από τα πιο «αποκαλυπτικά» τρέιλερ που έχουν προβληθεί σε μεγάλα σινεμά, ενώ το τρέιλερ αφαιρέθηκε από το YouTube, καθώς παραβίαζε τους κανόνες της ιστοσελίδας για το γυμνό και το σεξουαλικό περιεχόμενο.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook