Στον κρίσιμο αγώνα που δίνει η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου, καλούν οι σύνδεσμοι των ασπρόμαυρων τους φιλάθλους της ομάδας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ανακοίνωση αναφέρει:

\”Το Σάββατο στις 4 το μεσημέρι η ομάδα μπάσκετ του Ο.Φ.Η δίνει ένα κρίσιμο αγώνα που σε μεγάλο βαθμό θα οριοθετήσει τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Τα παιδιά αυτά με σκληρή δουλειά και αθόρυβα οδηγούν την ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία με αποτέλεσμα η αβεβαιότητα για το μέλλον να έχει δώσει την θέση της στην πίστη στις δυνατότητες αυτής της ομάδας που βγάζει τσαμπουκά και υγεία σε κάθε αγώνα της.

Καθήκον μας είναι να δείξουμε στους παίχτες και τον προπονητή την στήριξη μας στην προσπάθειά τους και με την φωνή μας να τους οδηγήσουμε σε μια ακόμα νίκη που θα φέρει τον μπασκετικό Ο.Φ.Η πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα!

Αυτό το Σάββατο λοιπόν σας καλούμε , όλοι μαζί, να γεμίσουμε το Παλατάκι, να γίνουμε ο 6ος παίχτης της ομάδας, που τόσο έχει λείψει από το μπάσκετ φέτος, και να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ότι ο χαρακτηρισμός ΜΕΓΑΣ ΛΑΟΣ δεν έχει δοθεί τυχαία στον κόσμο του Ο.Φ.Η!

Γεμίζουμε λοιπόν το κλειστό, στήνουμε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ πάρτι στην κερκίδα και δίνουμε ώθηση στην ομάδα μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 Heraklion Club\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook