Υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν φωτογραφίες ακόμα και στις πιο... περίεργες περιστάσεις, ακόμα και σε κηδείες, αλλά μια γυναίκα κατέρριψε κάθε ρεκόρ, προκαλώντας παγκόσμιο σάλο και αποτροπιασμό της κοινής γνώμης με την αναισθησία της...

Μια τουρίστρια καταγράφηκε από την κάμερα ενός δημοσιογράφου της «New York Post» την ώρα που βγάζει μια φωτογραφία με φόντο την επικείμενη αυτοκτονία ενός ανθρώπου.

Το περιστατικό συνέβη στην Αμερική με τον άνθρωπο που απειλούσε να πέσει από τη γέφυρα του Μπρούκλιν να διαπραγματεύεται με την αστυνομία και περίπου 20 άτομα να παρακολουθούν τη σκηνή από μακριά.

Η γυναίκα ήξερε πως ο άνδρας απειλούσε να επιχειρήσει το άλμα προς το θάνατο και δεν τράβηξε απλά μια φωτογραφία με φόντο τη διάσημη γέφυρα, αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες η τουρίστρια παρακολουθούσε τουλάχιστον 20 λεπτά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των αρχών να μεταπείσουν τον άνδρα.

Ο δημοσιογράφος που την απαθανάτισε, ζήτησε το όνομά της για να δημοσιευτεί στην εφημερίδα, αλλά η γυναίκα απάντησε πως θα προτιμούσε να μείνει ανώνυμη...

newsbeast.gr