Από το 1986, τα παιδιά έχουν βρει ένα ξεχωριστό και φιλικό «καταφύγιο».

Με γνώμονα την αγάπη για το ποιοτικό και λειτουργικό παιχνίδι, πριν από περίπου τρεις δεκαετίες, δημιουργήθηκε η «Λιλιπούπολης».

Ένα κατάστημα γεμάτο παιχνίδια, που σέβεται πάνω απ’ όλα τα παιδιά και την ξεχωριστή παιδική ηλικία.Για τη Λιλιπούπολη, βασική επιδίωξη αποτελεί η ανάπτυξη της οξύνοιας, της εφευρετικότητας, της κοινωνικότητας και της επιδεξιότητας του κάθε παιδιού, μέσα από τις ανάγκες του αλλά και ανάλογα τους κανόνες χρήσης του κάθε παιχνιδιού.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε πρόσφατα ένας μεγαλύτερος και άνετος χώρος στην Αποκορώνου 52, ευελπιστώντας να συνεχίσει να εξυπηρετεί με συνέπεια και σεβασμό όσους εμπιστεύονται τη Λιλιπούπολη μέχρι σήμερα.

Σε συνεργασία με κορυφαίες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες του κλάδου όπως Mattel, Hasbro, AsCompany, Playmobil, Lego, Quercetti, Janod,Haba, Barbie, Plantoys, Bruder, Lilliputiens, Kidkraft, Hape, Djeco, Δεσύλλας, Κάισσα κ.τ.λ. και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, η Λιλιπούπολη εξασφαλίζει για σας και το παιδί σας μεγάλη ποικιλία και στις καλύτερες τιμές.Επίσης, μπορείτε να βρείτε τη Λιλιπούπολη και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lilipoupolitoys.gr