Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του γερμανού αστυνομικού που κατηγορείται για κανιβαλισμό, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο άντρας που εργάζονταν σαν αναλυτής χειρογράφων στη Δρέσδη, είχε παραδεχτεί ότι σκότωσε έναν 59χρονο επιχειρηματία. Ο αναλυτής είναι γνωστός με το μικρό όνομα και το αρχικό του επιθέτου: Detlef G.

Ο Detlef G. συνάντησε το θύμα σε διαδικτυακό φόρουμ για τους λάτρεις του σαδομαζοχισμού. Το σώμα του βρέθηκε διαμελισμένο και θαμμένο σε οικόπεδο που άνηκε στον αστυνομικό, κοντά στα σύνορα με την Τσεχία.

Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται ότι έφαγε τμήματα του σώματος του θύματος. Σύμφωνα με τη Bild ο αστυνομικός είχε σχέσεις με τη σαδομαζοχιστική κοινότητα των κανιβάλων και η αστυνομία δεν έχει ακόμη ανακαλύψει αρκετά τμήματα του σώματος του επιχειρηματία, κάτι που εγείρει ερωτήματα για το αν τελικά φαγώθηκαν από τον αστυνομικό.

Λεπτομέρειες γύρω από το περιστατικό δίνει και η εφημερίδα Welt. Σύμφωνα με δημοσίευμα, το θύμα πήγε στη Σαξονία με τραίνο και λεωφορείο στις 4 Νοεμβρίου προκειμένου να συναντήσει τον αστυνομικό. Συναντήθηκαν στη Δρέσδη και πήγαν με αυτοκίνητο στο σπίτι του Detlef G. Εκεί, το θύμα μαχαιρώθηκε στο λαιμό και το σώμα του κόπηκε σε μικρά κομμάτια, τα οποία θάφτηκαν στον κήπο του σπιτιού. Η αστυνομία δήλωσε ότι ο φόνος «ήταν επιθυμία του θύματος» .

Όσο για τον ιστότοπο γνωριμίας τους, περιγράφεται σαν το «Νούμερο 1 site για εξωτικό κρέας» και το επισκέπτονται άντρες που επιθυμούν να καταναλώσουν ανθρώπινο κρέας. Παρά τον περιθωριακό χαρακτήρα της ομάδας, ο αριθμός τους δεν είναι μικρός. Χαρακτηριστικά, ο γερμανός κανίβαλος που είχε καταδικαστεί το 2001 για τη δολοφονία και κανιβαλισμό του Bernd Jürgen είχε δηλώσει ότι υπάρχουν περίπου 800 κανίβαλοι που ζουν στη χώρα.

Στο σαδομαζοχιστικό κόσμο του κανιβαλισμού, οι άντρες που επιθυμούν να «φαγωθούν» ονομάζονται «μεγάλα γουρούνια» (long pigs), ενώ όσοι φαντασιώνονται να φάνε ανθρώπους «σεφ»!

Πρόσφατα, η Bild δημοσίευσε συνέντευξη ενός άλλου άντρα, που είχε επίσης συναντήσει τον αστυνομικό μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Ο 31χρονος είχε γράψει στο επίμαχο ιστότοπο πως «ήθελε να ψηθεί ζωντανός», συμπληρώνοντας πως δεν νοιάζεται «αν θα ήταν στο γκριλ ή στη σούβλα».

Όπως περιέγραψε, είχε κουβεντιάσει διαδικτυακά με το Detlef G. και είχαν κανονίσει ραντεβού για να «φαγωθεί» καθώς είχε τσακωθεί με τους γονείς του και ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ωστόσο, όταν συναντήθηκαν έκριναν πως ήταν πολύ νεαρός για να φαγωθεί.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook