Άλλαξε πορεία και τράβηξε χειρόφρενο στο λεωφορείο. Κατέβηκε στο δρόμο με το κινητό στο χέρι, αφήνοντας μέσα περίπου 50 επιβάτες να κοιτούν αποσβολωμένοι και να περιμένουν. Και στο τέλος ενός δραματικού τηλεφωνήματος, πιθανότατα με μία γυναίκα, ο οδηγός ανέβηκε ξανά στο λεωφορείο και διέταξε τους επιβάτες να κατέβουν.

Έκλεισε τις πόρτες, άλλαξε τη φωτεινή επιγραφή σε «Αποσύρεται», άναψε τη μηχανή και έφυγε.

Όσο για τους επιβάτες, περίμεναν υπομονετικά στις 8.00 το πρωί στη μέση του δρόμου το επόμενο λεωφορείο της γραμμής 44 για να φτάσουν με καθυστέρηση στη δουλειά τους ή το σχολείο.

«Τον είδαμε να σβήνει τη μηχανή και να μιλά στο τηλέφωνο. Από όσα μπορέσαμε να ακούσουμε, μιλούσε με μία γυναίκα, πρώην σύζυγο υποθέτω» διηγείται επιβάτης στην εφημερίδα Il Messaggero.

«Έλεγε \’μου έχεις καταστρέψει τη ζωή. Αντε γ… εσύ και οι απαιτήσεις σου, μπορείς να το καταλάβεις ότι δεν έχω ούτε μία λιρέτα;\’. Και συνέχιζε τις προσβολές» ανέφερε.

Κάποιοι πάντως επικρότησαν τον οδηγό για το γεγονός ότι κατέβηκε από το λεωφορείο και δεν μίλησε στο κινητό ενώ οδηγούσε δεδομένου ότι ήταν εξαιρετικά αναστατωμένος.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook