Είναι πλέον γεγονός ότι τα ασύλληπτα γραφικά των καινούριων τίτλων, οι ισχυρότερες νέες κονσόλες και οι δυνατότητες της τεχνολογίας έχουν μετατρέψει το παραδοσιακό gaming σε εικονική πραγματικότητα στην οθόνη μας.

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι ήδη την ώρα που μιλάμε μαγικοί κόσμοι που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την απτή πραγματικότητα (και μάλλον το αντίθετο συμβαίνει πια!).

Με το νέο Χbox One και το πολυαναμενόμενο Playstation 4, οι κονσόλες έκοψαν δεσμούς με τα παλιά και ανοίχτηκαν σε νέα σύμπαντα βιντεομαγείας, κάνοντας τα παιχνίδια φέτες αληθινής ζωής.

Ο λόγος για δύο από τους καινούριας κοπής τίτλους και το πώς μετατρέπονται σε ό,τι ρεαλιστικότερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ!


Forza Motorsport 5

\"\"

Στην επικράτεια της μηχανοκίνητης σαγήνης, το Forza Motorsport 5 έχει γίνει όσο πιο ρεαλιστικό παίρνει για videogame. Το σαγόνι φτάνει στο πάτωμα δηλαδή με το ασύλληπτο επίπεδο λεπτομέρειας τόσο των supercars όσο και του περιβάλλοντος χώρου.

Δείτε το trailer και θα καταλάβετε καλά τι εννοούμε…

NBA 2K14

\"\"

Την ώρα που το περίφημο μπασκετικό gaming δεν χρειάζεται συστάσεις για το επίπεδο αληθοφάνειάς του, θα κάνουμε λόγο για μία λεπτομέρεια του παιχνιδιού: το mode «My Player», που είσαι λέει νεοσύλλεκτος στις τάξεις του ΝΒΑ και πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς αν θες να παραμείνεις στον χώρο και να κάνεις καριέρα.

Είναι τόσο ρεαλιστικό που οι συμπαίκτες σου «στη λένε», σου κάνουν καψόνια και σε υποβάλλουν σε ένα σωρό δοκιμασίες γιατί απλά είναι ο rookie της ομάδας. Και μιλώντας για επίπεδο αληθοφάνειας, δεν πρέπει με τίποτα να βρίσεις και να καταραστείς το κακό σου ριζικό (ή τους συμπαίκτες σου) γιατί η τεχνική ποινή για «χυδαία γλώσσα» καραδοκεί. Πραγματικά απίστευτο…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook