Σε εφιάλτη μετατράπηκε για δύο εφοριακούς της ΔΟΥ Χαλκίδας, το σαφάρι ελέγχων στο κέντρο της πόλης. Πριν από δύο ημέρες, στις 20.30 το βράδυ, οι δύο εφοριακοί μπήκαν στο φαρμακείο 53χρονου Χαλκιδέου, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι ελεγκτές διαπίστωσαν διάφορες παραβάσεις και την ώρα που πήγαν να κόψουν το πρόστιμο, τα αίματα άναψαν για τα καλά. Ο οξύθυμος φαρμακοποιός άρχιζε να τους βρίζει και αφού τους κλείδωσε μέσα στο κατάστημα κλείνοντας τα ρολά, τους απείλησε με πιστόλι, το οποίο έστρεψε σε βάρος τους, εξαναγκάζοντας τους να αποχωρήσουν.Τρομοκρατημένοι οι δύο εφοριακοί μόλις έφυγαν από το φαρμακείο, πήγαν στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας παρουσία του Προιστάμενου Ελέγχων της ΔΟΥ Χαλκίδας, κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του 53χρονου φαρμακοποιού, ο οποίος έκλεισε το φαρμακείο και έχει εξαφανιστεί για να μην συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο εφοριακοί είναι νέοι στην περιοχή και η μία κοπέλα έχει υποστεί σοκ. Η αστυνομία παρουσία του Εισαγγελέα έκανε έφοδο στο σπίτι του το μεσημέρι, αλλά ο 53χρονος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

«Ήταν ανεπίτρεπτη η ενέργεια του και την καταδικάζουμε, είμαι βαθιά συγκλονισμένος....» τόνισε στο eviazoom ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τσομώκος.

iefimerida.gr