Το απόγευμα της Πέμπτης, είδε το φως της δημοσιότητας η –πολυαναμενόμενη- επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το «The Voice» που έρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η εν λόγω ανακοίνωση επιβεβαίωσε τις φήμες μηνών που αφορούν στο ποιος θα είναι ο παρουσιαστής, αλλά και τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Το «ΤΗΕ VOICE», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε 49 χώρες, διεκδίκησε 20 διεθνείς υποψηφιότητες στην κατηγορία “Καλύτερου Talent Show” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Το “THE VOICE” είναι το talentshow που κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο τη φωνή! Είναι διαφορετικό και γεμάτο καινοτομίες. Αποκλειστικό κριτήριο αξιολόγησης των διαγωνιζομένων είναι οι φωνητικές τους δυνατότητες.

Στο “THE VOICE” μόνο οι πιο ταλαντούχοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνεχίσουν, να κατακτήσουν το stage και την κορυφή! Για τον λόγο αυτό, τους υποψήφιους θα αναλάβουν να αξιολογήσουν, να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν, 4 από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα ευρύ μουσικό φάσμα.

Στη θέση των “Coaches” θα είναι: ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης/Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου.

Την παρουσίαση του “THE VOICE” αναλαμβάνει ένας από τους πιο καταξιωμένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Λιάγκας».

protothema.gr