Αναφορικά με δημοσίευμα της ενότητας «Οι Συντάκτες Σχολιάζουν» που αναρτήθηκε στο Flashnews στις 03/12/13 και περιείχε ανεπίτρεπτα σχόλια και σκωπτικούς υπαινιγμούς για το πρόσωπο γνωστού Ιατρού της πόλης των Χανίων με αξιόλογη μάλιστα και αξιοπρόσεκτη πολιτική δράση, το Flashnews δηλώνει τα εξής:

Η δημοσίευση έγινε χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη γνώση, έλεγχο ή συνηγορία της συντακτικής μας ομάδας και σε κάθε περίπτωση, ως απρεπές σχόλιο, δεν απηχεί προφανώς τις απόψεις κανενός από εμάς περιλαμβανομένης και της διοίκησης του ιστότοπου. Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος, που αφαιρέθηκε εντός ολίγων ωρών από την ανάρτησή της.

Περαιτέρω και ανεξάρτητα με την εύλογη αντίδραση και διαμαρτυρία του θιγομένου από το δημοσίευμα προσώπου, για λόγους δεοντολογίας , οφείλουμε να επισημάνουμε ότι:

Το πρόσωπο που «φωτογραφιζόταν», χωρίς να αναφερθεί το όνομα του, είναι ένας συνεπής επαγγελματίας της πόλης και συνάμα ένα πρόσωπο το οποίο αναντίρρητα κατέχει απολύτως αξιοκρατικά σημαντική θέση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η μέχρι σήμερα επαγγελματική και αυτοδιοικητική του παρουσία μόνο σεβασμό και αναγνώριση μπορεί να προκαλέσει.

Το δημοσίευμα ήταν αναντίρρητα ατυχές και άστοχο και ως τέτοιο μας ανάγκασε πλην των άλλων, να αναθεωρήσουμε και τη συνεργασία μας με το συντάκτη του. Το απολύτως δικαιολογημένο αίτημα του θιγομένου να πληροφορηθεί το όνομα του συντάκτη, προσκρούει στους απαράβατους ηθικούς μας φραγμούς που μας επιβάλουν να μην αποκαλύψουμε εμείς το όνομα ενός συντάκτη που ο ίδιος προτίμησε την ανωνυμία σε όσα γράφει ή σχολιάζει.

Η Διοίκηση του Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook