Υλικά
• 1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο
• 100 γρ. καρδιά συκωτιού
• 150 γρ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
• 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
• 80 ml. χυμό λεμονιού
• 100 ml. παρθένο ελαιόλαδο
• 40 γρ. βούτυρο γάλακτος
• 250 γρ. λευκό τυρί Ρεθύμνου, ψιλοκομμένο
• 150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)
• Ρίγανη
• 4 λαδόκολλες

Εκτέλεση

Παίρνουμε τις λαδόκολλες και τις απλώνουμε πάνω σε επιφάνεια εργασίας. 
Μοιράζουμε το συκώτι και τις καρδιές και φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ρίγανη, την τριμμένη γραβιέρα, το λευκό τυρί, το βούτυρο, το ελαιόλαδο και το χυμό του λεμονιού. 
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσέχοντας να μη χυθούν τα υγρά έξω από τη λαδόκολλα, το κλείνουμε σαν πουγκί και στη συνέχεια το τυλίγουμε και σε αλουμινόχαρτο. 
Τα τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 2 με 2 ½ ώρες. 
Σερβίρουμε σε πιάτο, χωρίς να το βγάλουμε από τη λαδόκολλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook