Αήττητος παραμένει στο Μάλεμε ο Κισσαμικός, που δείχνει να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο στο γήπεδο που του έχει παραχωρήσει ο Πλατανιάς, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Δ.Σ. Κισσάμου.
Η Χανιώτικη ομάδα επέστρεψε στις νίκες, μετά από ένα μήνα και πέντε ημέρες, επικρατώντας με 2-1 της Προοδευτικής. 
Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση στο 33\’ από το σημείο του πέναλτι με τον Χατζηλιόντα, που πανηγύρισε το 4ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. 
Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ακόμα πιο λίγες, με τον Καρβουνιάρη να \”σημαδεύει\” το δοκάρι στο 73\’ και τον Ενγκουέμ να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Κισσαμικού στο 76\’.
Οι \”βυσσινί\” κατάφεραν να μειώσουν με το εξαιρετικό γκολ του Μαυρουδή στο 86\’, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν και στην ισοφάριση.
Ως αντίπαλοι ήρθαν στα Χανιά ο Νίκος Μποχώνης με τη σημαντική τριετή παρουσία στον ΑΟΧ και ο μέχρι πριν λίγους μήνες συνεργάτης του Σεροπιάν στους \”μπλε\” Θοδωρής Γκάτζιος.

Φάσεις-Γκολ

2\’ Σέντρα του Εσόνο, ο Δρακάκης δεν μπορεί να πλασάρει, με τον Ζήνωνο να μπλοκάρει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στην απέναντι εστία ο Ρίζος θα επενέβη θετικά στην κεφαλιά του Κουβάτσου. 
8\’ Δυνατό σουτ του Μποχώνη άουτ. 
14\’ Σουτ του Μπάτζιο άουτ. 
16\’ Ο Χατζηλιόντας εκτελεί το φάουλ και ο Δρακάκης στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά από καλή θέση.
31\’ Ο Κουβάτσος πασάρει στον Μαυρουδή, το σουτ του οποίου καταλήγει άουτ. 

33\’ ΓΚΟΛ: Ο Χατζηλιόντας αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Κιν από τον Νιφαδόπουλο (1-0).

73\’ Ωραία ενέργεια και σέντρα του Χατζηλιόντα για τον προωθημένο Καρβουνιάρη, που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας.

76\’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Χατζηλιόντα, κεφαλιά του Μπάτζιο, ο Ενγκουέμ με τον ίδιο τρόπο προσπαθεί να σκοράρει, με τον Ζήνωνο να αποκρούει και τον Καμερουνέζο μέσο της ομάδας μας να πλασάρει σωστά στη συνέχεια για το 2-0.

79\’ Σουτ του Μαυρουδή, η μπάλα καταλήγει κόρνερ από κόντρα στο πόδι του Καρβουνιάρη. 

86\’ ΓΚΟΛ: Με εξαιρετικό σουτ ο Μαυρουδής μειώνει σε 2-1.

90\’ Μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Κουμπρόγλου, ο οποίος πήρε την πάσα από τον Δρακάκη, πλάσαρε για να σώσει ο Ζήνωνος και στην επαναφορά με νέο πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.
Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Αντ. Δασκαλάκης-Ι. Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Τούρλος (20\’), Μπάτζιο (28\’), Κοξαράκης (77\’), Μποχώνης (77\’), Τζιορτζιόνε (87\’)
Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Παπακαστρήσιος, Καρβουνιάρης, Εσόνο, Ενγκουέμ, Μπάτζιο (87\’ Τζιορτζιόνε), Κιν (68\’ Τσικουδάκης), Χατζηλιόντας, Κουμπρόγλου (90+1\’ Μαντζιούνης), Δρακάκης. 
Προοδευτική: Ζήνωνος, Λαζούρας, Μποχώνης, Τούρλος, Καψαλόποδας, Βούζας, Νιφαδόπουλος (59\’ Κοξαράκης), Μακαρονάς, Κουβάτσος, Μαυρουδής, Μάμαλος (68\’ Ποτουρίδης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook