Με σύνθημα \”ένα τρόφιμο από τον καθένα μας είναι αρκετό\” το ΤΕΙ Κρήτης συγκεντρώνει τρόφιμα, τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορους συνανθρώπους μας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου και άλλες μη κερδοσκοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Τα τρόφιμα μακράς διάρκειας θα συγκεντρώνονται καθημερινά μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο \”Σμυρνάκη\” από τις 9:00 έως τις 15:00.

Οι διοργανωτές αυτής της κίνησης με ανακοίνωσή τους καλούν φοιτητές και εργαζόμενους του ιδρύματος να συνεισφέρουν με 1 μόνο αγαθό:

\”Γιατί;;;

Η δυσμενής οικονομική κατάσταση της χώρας μας έχει αναγκάσει πολλούς συνανθρώπους μας να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Για αυτούς τους ανθρώπους η επιβίωση είναι ένας καθημερινός αγώνας δρόμου. Έτσι με κινητήρια δύναμη την αλληλεγγύη έχουν ιδρυθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μη κερδοσκοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις από συμπολίτες μας αλλά και κοινοτικούς φορείς . Η ενεργή δραστηριοποίηση μας είναι ζωτικής σημασίας.

Πως;

Μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία στην συνέχεια θα μοιραστούν μέσω μη κερδοσκοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως το κοινωνικό πα ντοπωλείο του δήμου ηρακλείου και άλλες οργανώσεις. Στόχος είναι κάθε φοιτητής και εργαζόμενος στο ίδρυμα να φέρει 1αγαθό, το οποίο μεταφράζεται σε χιλιάδες αγαθά !!!

Που; Πότε;

Το σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων θα είναι το αμφιθέατρο Σμυρνάκη το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ΤΕΙ Κρήτης. Οι ώρες παραλαβής των τροφίμων θα είναι 9:00πμ – 15:00 μμ από τις 3 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2013.

Κάτι ακόμα…

-Θέλετε επιπλέον πληροφορίες;
-Θέλετε να προσφέρετε παραπάνω;
-Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε στο email: [email protected]

Τρόφιμα μακράς διάρκειας

Κάποια ενδεικτικά αγαθά που μπορείτε να προσφέρετε:

Μακαρόνια
Ρύζι
Σιτάρι
Πλιγούρι
Φασόλια
Φακές
Ρεβίθια
Δημητριακά
Παξιμάδι
Φρυγανιές
Κονσέρβα ντομάτας
Γάλα εβαπορέ
Γάλα σε σκόνη για νήπια
Λάδι σε μπουκάλι\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook