Διετή υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις ισραηλινές Ενοπλες Δυνάμεις με την ανάλογη – σκληρή – <<χακί>> εκπαίδευση – έχει κάνει η  28χρονο τοπ μόντελ από το Ισραήλ, η Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot), που θα υποδυθεί τελικά τη «γυναίκα θαύμα», την πιο σέξι ηρωίδα στην ιστορία των κόμικς.

H πρώην «Μις Ισραήλ» θα φορέσει τη στολή της «σούπερ ηρωίδας» στη νέα ταινία «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν»(\”Batman vs Superman\”)

Η κινηματογραφική εταιρία Warner είδε στο πρόσωπο αλλά και στις τέλειες για τον ρόλο αναλογίες της Γκαντότ την πληθωρική Γουόντερ Γούμαν, την ηρωίδα των DC Comics που θα μπει ανάμεσα στον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν που συναντιούνται για πρώτη φορά στη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ( Zack Snyder).

Οι δύο κεντρικοί ρόλοι ήταν γνωστοί από καιρό. Μπεν Άφλεκ και Χένρι Καβίλ έχουν πάρει …θέσεις μάχης και πλέον απέμενε ένα κομμάτι για να ολοκληρωθεί το κάδρο της ταινίας και αυτό ήταν η Wonder Woman, για την οποία η αναζήτηση ήταν πιο ενδελεχής, αλλά επιτέλους βρέθηκε και θα κλέψει,εκτιμούν οι κριτικοί,  τη δόξα από τους δύο υπερήρωες.

«Wonder Woman! Τόσο συναρπαστικό! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευτυχισμένη είμαι!», έγραψε η G.G., όπως είναι τα αρχικά της, στον λογαριασμό της στο Twitter.

\"\"

 Η Μις Ισραήλ για το 2004 έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών «Οι μαχητές των δρόμων», ενώ στη χώρα της πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σαπουνόπερα «Asfu».

Η γεννημένη το 1985 δυναμική Γκαλ Γκαντότ, διαβάζουμε,οδηγεί μια μαύρη μηχανή Ducati και λατρεύει την ταχύτητα όπως ο άτυχος συμπρωταγωνιστής της στο «Μαχητές των δρόμων», Πολ Γουόκερ, που σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο.Η Γκάντοτ εκτός από ηθοποιός, έχει εκπαιδευτεί και στον ισραηλινό στρατό, που ως γνωστόν είναι από τους πιο σκληροπυρηνικούς παγκοσμίως- έκανε δυό χρόνια την στρατιωτική της θητεία.

To 2004 κέρδισε τον τίτλο Μις Ισραήλ και λίγο μετά παντρεύτηκε έναν επιχειρηματία κτηματομεσιτικών. Μαζί του έκανε και μια κορούλα (που είναι τώρα 10 ετών)αλλά 3,5 χρόνια αργότερα ήρθε το διαζύγιο.   Μετά ήρθαν τα πρώτα μικρά ρολάκια αλλά ευρέως γνωστή έγινε ως η Gisele Harrabo από το Fast and Furious..Άλλες ταινίες Date Night, Knight and Day, Fast Five.  Ο σκηνοθέτης Zack Snyder δήλωσε πως ανυπομονεί να την κινηματογραφήσει ενώ τα πηγαδάκια του Χόλιγουντ ψιθυρίζουν πως η μελαχρινή «έφαγε» τον ρόλο από μεγάλα φαβορί που περάσανε οντισιόν, όπως η Olga Kurylenko, η Jaimie Alexander και η Elodie Yung.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου του 2015 και έως τώρα κανένα κύμα διαμαρτυρίας -σαν αυτό που «σκέπασε» τον νέο Μπάτμαν, Μπεν Αφλεκ, πριν από λίγους μήνες- δεν έχει ξεσπάσει για τη σέξι Γουόντερ Γούμαν, ίσως επειδή το στενό κορμάκι με την αστερόεσσα ως μοτίβο που φορά η «Γυναίκα Θαύμα» ταιριάζει γάντι με τις σωματικές αναλογίες της Γκαντότ.
Πάντως, κάποιοι έχουν αρχίσει να συγκρίνουν την G.G. με την παλιά Αμερικανίδα ηθοποιό Λίντα Κάρτερ, που υποδύθηκε τη Γουόντερ Γούμαν στην τηλεοπτική σειρά του 1975.

Επίκαιρο συμπέρασμα : Ανθρωποι του θεάματος, κάντε κανονικά την στρατιωτική σας υποχρέωση: Δεν αλλάζει την καριέρα σας!

onalert.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook