Τρομοκρατημένη έφυγε από τα Νεκροταφεία της Ξάνθης, μια 78χρονη πριν από λίγες μέρες.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει να επισκεφθεί τον τάφο του άνδρα της, παραμονή της ονομαστικής του εορτής. Στις 5 το απόγευμα και ενώ είχε ξεκινήσει να σκοτεινιάζει, επιχείρησε να φύγει αλλά διαπίστωσε ότι την είχαν κλειδώσει μέσα και όλοι οι υπεύθυνοι είχαν εξαφανιστεί.

Έντρομη καθώς το φως άρχισε να πέφτει, η ηλικιωμένη έψαξε για κάποια διέξοδο αλλά εις μάτην, καθώς όλες οι έξοδοι ήταν κλειστές.

Αναγκάστηκε να πάει στα κάγκελα που «βλέπουν» στην Εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, προκειμένου να φωνάξει σε βοήθεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα γιατί κανείς δεν την έβλεπε, καθώς είχε νυχτώσει.

Τελικά ένας αθίγγανος από τη γύρω περιοχή αντιλήφθηκε τις φωνές της και προσέτρεξε σε βοήθεια. Βγήκε στην Εθνική οδό για να σταματήσει κάποιο από τα αμάξια που διέσχιζαν την Εθνική Οδό. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε ένα ΤΑΞΙ, ο οδηγός του οποίου μετέφερε τρεις κοπέλες στην πόλη . Ο οδηγός κατέβηκε και , σε συνεργασία με τον άλλο συμπολίτη του, κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να περάσουν την ηλικιωμένη πάνω από τα κάγκελα του νεκροταφείου.

Εξοργισμένος ο οδηγός του ΤΑΞΙ υποσχέθηκε ότι θα καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία.

newpost.gr/xanthipress.gr