Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης για όλον τον κόσμο. Οι άνθρωποι ξαναβρίσκουν τις πραγματικές αξίες της ζωής και δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στους συνανθρώπους τους. Ιδιαίτερα αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάποιους άλλους και ίσως δεν χαμογελούν πλέον τόσο συχνά. Οικογένειες που έχουν ανάγκη από αυτά που για άλλους είναι δεδομένα.

H P&G για μια ακόμη χρονιά συνεχίζει να κάνει μια κίνηση καρδιάς, μια πράξη αγάπης, στηρίζοντας έμπρακτα οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Κι αυτά τα Χριστούγεννα θα χαρίσει χαμόγελα σε χιλιάδες οικογένειες που ο κόσμος θα υποδείξει στην P&G, και εκείνη με τη σειρά της θα δωρίσει προϊόντα P&G.

"Μαζί συνεχίζουμε πιο δυνατά!" και με αυτόν τον τρόπο,  όπως αναφέρουν

"Φέτος, θα μοιράσουμε πάνω από 350.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες, κάνοντας πράξη την αγάπη μας προς όλους εκείνους που το χρειάζονται σε κάθε άκρη της Ελλάδας! Και μας συγκινεί που για άλλη μια χρονιά βρίσκονται δίπλα μας και στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια δεκάδες συνεργάτες μας προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η ενέργεια. Μαζί μας ακόμα και κάποιες άλλες Εταιρίες (Vodafone, Vivartia, Barilla) που εμπλουτίζουν το κουτί αγάπης με σημαντικές προσφορές για τις οικογένειες.

Κάθε χρόνο Μαζί θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά. Τα μηνύματα που λάβαμε τις προηγούμενες χρονιές από όλες τις μεριές της Ελλάδας μας δίνουν δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε.
Γιατί Μαζί μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά.

Πιο μακριά.
Φέρνοντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στον κόσμο.
Μαζί θα κάνουμε και φέτος μια πολύτιμη πράξη αγάπης"!

Για να προτείνετε την οικογένεια που θέλετε να βοηθήσετε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pgmazi.gr ή καλέστε στο τηλέφωνο 211-1804904