Η ανθρώπινη ματαιοδοξία – κατά πολλούς η βλακεία – δεν έχει όρια. Ακόμα και σε εποχές μεγάλης κρίσης υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν παρά μόνο να επιδεικνύουν τα λεφτά τους. Και παράλληλα υπάρχουν αρκετοί που πάντα βρίσκουν τρόπους να πλουτίσουν εκμεταλλευόμενοι τα πάθη των συνανθρώπων τους.

Στην προκειμένη περίπτωση οι ιθύνοντες του site WealthBadge.com λανσάρουν μέσω της σελίδας τους μια καρφίτσα!

Μια διακοσμητική καρφίτσα για το πέτο, μηδαμινής αξίας, που όμως θα βγει σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων – μόλις 100 – και θα πωλείται προς 5.000 δολάρια έκαστη.

\"\"

Στο ερώτημα γιατί κάποιος να πληρώσει τόσα πολλά για να αγοράσει κάτι που δεν αξίζει τίποτε, η απάντηση είναι που κάνει τη διαφορά και μετατρέπει μια ιδέα σε… μανία: αυτός που θα αγοράσει την καρφίτσα θα το κάνει απλώς και μόνο γιατί… μπορεί!!!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο WealthBadge.com, το ζήτημα δεν είναι η αξία της καρφίτσας αλλά το γεγονός πως το 98,6% των ανθρώπων δεν μπορεί να την αγοράσει. Έτσι, η καρφίτσα γίνεται απόδειξη του πλούτου αυτού που την έχει. Μάλιστα πάνω στην καρφίτσα αναγράφεται και η αιτία που κάποιος μπορεί να σπαταλήσει ανούσια τόσα λεφτά: Because I Can! (Επειδή μπορώ!)

Μάλιστα, όσοι προμηθεύονται την καρφίτσα λαμβάνουν έναν κωδικό ο οποίος τους δίνει πρόσβαση στις φωτογραφίες που οι ίδιοι οι πελάτες, φορώντας το wealth badge, έστειλαν στο σάιτ. Για να αποδεικνύουν σε εαυτούς και αλλήλους ότι… μπορούν!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook