Ελάχιστα δευτερόλεπτα χρειάστηκε μια μονάδα SWAT του Ισραήλ για να πραγματοποιήσει έφοδο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, όπου κρατούνταν όμηρος. Η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε μερικές μέρες νωρίτερα, καταγράφηκε σε βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ένας άντρας που φέρεται να αντιμετωπίζει διανοητικά προβλήματα είχε οχυρωθεί στο διαμέρισμα του αδελφού του, κρατώντας την 4χρονη ανίψιά του.

Ο 30χρονος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είχε αρνηθεί να ανοίξει την πόρτα σε συγγενείς, αλλά και την αστυνομία που επιχείρησε να διαπραγματευτεί μαζί του.

Καθώς δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τις Αρχές, ειδική μονάδα SWAT εκλήθη προκειμένου να μπουν στο διαμέρισμα από τα παράθυρα και τη στέγη, καθώς ο άντρας βρίσκονταν στον 7ο όροφο.

Τα εκπαιδευμένα μέλη της ομάδας χρησιμοποιώντας σκοινιά, βρέθηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου ήταν και ο άντρας. Οι επόμενες κινήσεις τους πραγματοποιήθηκαν άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, η επιχείρηση διήρκησε 6 δευτερόλεπτα και ήταν επιτυχημένη. Το 4χρονο κορίτσι δεν είχε υποστεί κακοποίηση και ο άντρας συνελήφθη επιτόπου.

Δείτε καρέ-καρέ την επιχείρηση...

newsbeast.gr