Πραγματικά αυτά που έχουν δει φέτος τα… μάτια μας στη Football League είναι για… γέλια και για κλάματα!
Το όνομα Ολυμπιακός από μόνο του προκαλεί… δέος στου διαιτητές, ανεξάρτητα αν πρόκειται για αυτόν του Βόλου και όχι για του Πειραιά. 
Στο παιχνίδι Α.Ο. Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου, που η Χανιώτικη ομάδα το κέρδισε παλικαρίσια με 2-1, ο ρέφερι Ευαγγέλου είχε αρνηθεί σε τρεις περιπτώσεις το πέναλτι εις βάρος των \”ερυθρόλευκων\”.
Την Κυριακή (08/12) στο Ρέθυμνο ήταν σειρά της Επισκοπής να νιώσει στο \”πετσί\” της την αδικία από τον Τζοβάρα (φωτ.), ο οποίος είχε μείνει αξέχαστος στους φίλους του ΑΟΧ πριν 2 χρόνια σε παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών για τη Football League 2. 
Ο ρέφερι από την Φθιώτιδα την καθαρή ανατροπή του Τάντιτς από τον Γκίτκο, που θα σήμαινε και την αποβολή του έμπειρου γκολκίπερ, τη μετέτρεψε σε κίτρινη για θέατρο στον Σέρβο, που μάλιστα βρέθηκε για κάμποσα λεπτά στο έδαφος λόγω της σύγκρουσης.
Φαίνεται ότι απαγορεύεται να \”σφυριχτεί\” πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.
Υ.Γ.: Παίκτης της Επισκοπής υποστηρίζει ότι ρώτησε τον βοηθό για ποιο λόγο δεν σήκωσε τη σημαία να υποδείξει το πέναλτι στον ρέφερι και του απάντησε: \”Τρελός είσαι θες να μην ξαναπαίξω παιχνίδι; θες να εξαφανιστώ;\”
Ο \”Κράχτης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook