Ο Δημήτρης Σιαλμάς, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει και να ξεκινήσει προπονήσεις, είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Πλατανιά για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη που θα κάνουν οι \”ερυθρόλευκοι\”.
Η Χανιώτικη ομάδα θέλει να ενισχυθεί σημαντικά για να καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής, αφού μέχρι τώρα οι περισσότερες επιλογές του καλοκαιριού δεν δείχνουν να είναι επιτυχημένες. Δύο εξ αυτών μάλιστα, Θέρα και Μοράλ, τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών, με τον πρώτο να έχει παίξει μόλις σε 2 παιχνίδια και τον δεύτερο να ετοιμάζεται να… κουνήσει μαντήλι, μιας και δείχνει ιδιαίτερα επιρρεπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr πριν από λίγο καιρό ο Πλατανιάς \”ψάχτηκε\” για τον Ίμπα Ράντι του Φωκικού, που έχει ξεχωρίσει έως τώρα με τις εμφανίσεις του.
Στο πρωτάθλημα ο Αφρικανός μέσος έχει 9 συμμετοχές και στο Κύπελλο 3 με 1 γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Είναι γεννημένος στη Λας Πάλμας της Ισπανίας στις 2 Ιουνίου του 1987 με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα. Μετράει μάλιστα 17 διεθνείς συμμετοχές με 5 γκολ και είναι συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της χώρας του με τον πρώην αμυντικό του Πλατανιά Ντόε. 
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Λας Πάλμας, όπου από το 2006 έως το 2009 είχε 57 συμμετοχές και 10 γκολ με τη δεύτερη ομάδα.
Με την πρώτη μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές με 1 γκολ έως το 2012. Ενδιάμεσα, τη σεζόν 2009-2010 είχε δοθεί δανεικός στη Μιράντες (29 συμμ.-1 γκολ). Την περίοδο 2012-2013 μέτρησε με τη φανέλα της Ατλέτικο Θέουτα 22 συμμετοχές με 9 γκολ.
Το αν προχωρήσει το ενδιαφέρον δεν είναι βέβαιο, απλά ο Πλατανιάς από την ομάδα της Άμφισσας είχε βγάλει πέρσι τον Ιανουάριο το… λαβράκι Τέτε. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook