Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το STAR σήμερα το απόγευμα, σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μελέτησέ το», διαψεύδει κατηγορηματικά κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στον κυριακάτικο τύπο και που μιλούσαν για περιορισμό και οριστική διακοπή της εκπομπής. Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι σχέσεις του καναλιού με την παρουσιάστρια είναι άριστες.

«Είναι μια ώρα δύσκολη του αποχαιρετισμού η ώρα! Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη κόπηκε ήδη κατά μία ώρα, λέγεται πως θα γίνει εβδομαδιαία- δηλαδή Σαββατοκύριακο. Όμως, μεγαλύτερη πιθανότητα έχει το “Μελέτησέ το” να μην περάσει το τηλεοπτικό εξάμηνο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντέπυ Γκολεμά.

Η ανακοίνωση του Star channel αναφέρει τα εξής:

Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν από χθες, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στον Τύπο, που αναφέρουν τον περιορισμό της εκπομπής «Μελέτησέ το!» και στη συνέχεια την οριστική διακοπή της, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η πολυετής συνεργασία μας με την κυρία Μελέτη είναι άριστη και θέμα διακοπής της εκπομπής της δεν έχει τεθεί σε καμία περίπτωση από τη διοίκηση του Star.

govastileto.gr