Καμία ηθική αναστολή, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, δεν έδειξε η διοίκηση της Ντεν Μπος. Εκπομπή της ολλανδικής τηλεόρασης την είχε… στημένη στο σύλλογο που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Παρουσίασε κάποιους… Άραβες επενδυτές, τους οποίους υποδύονταν συνεργάτες της εκπομπής.

Αυτοί εξέφρασαν σε μέλη της διοίκησης την πρόθεση να ρίξουν πετροδόλαρα με το τσουβάλι στην ομάδα, θέτοντας ωστόσο κάποιους εξωφρενικούς όρους τους οποίους αποδέχτηκαν οι διοικούντες.

Τι ζήτησαν οι «Άραβες»; Την απόλυση του προπονητή, την αλλαγή του ονόματος της ομάδας σε Ντράγκονς Ντεν Μπος, την αλλαγή των χρωμάτων της ομάδας, αλλά και «μαύρα» χρήματα για μεταγραφές. Και δεν σταμάτησαν εκεί, αφού επιθυμία του Σεΐχη που βάσει σεναρίου φερόταν να θέλει να επενδύσει στην ομάδα ήταν να μην αποκτηθεί κανένας ομοφυλόφιλος παίκτης, να σταματήσει η πώληση αλκοόλ στο γήπεδο, αλλά και να εισέρχονται σε αυτό άνδρες και γυναίκες από διαφορετικές θύρες!

Οι ποδοσφαιριστές της Ντεν Μπος αντιμετώπισαν με χιούμορ την υπόθεση. Στην προπόνηση της ομάδας φωτογραφήθηκαν φορώντας πετσέτες σαν… τουρμπάνια υποδυόμενοι τους Άραβες. «Εμείς σαν παίκτες είμαστε έτοιμοι για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς», έγραψαν κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Twitter.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook